Agurkeruller med laks

Igår lagde jeg opskriften på edanamme-dip op, og skrev at det var en ret lækker dyppelse til grøntsagsstænger i stedet for fx humus, eller i spidskålswraps – men den er bestemt også lækker i agurkeruller, som jeg fik idag, og så er den et noget sundere og mere mættende alternativ end flødeost, som ellers også kunne have været lækkert i rullerne 😉

Idag var det kun mig jeg skulle lave aftensmad til – og der er agurkeruller altså bare nemme og hurtige at lave, man skal ikke have fat i gryder og pander og der skal kun bruges få ingredienser. Det er til at overkomme! 🙂

Agurkerullerne er også  et ganske udemærket bud på en lille tapas ret 🙂

ingrediser (4-5 ruller):

  • 100 gram røget laks
  • bønnespirer
  • edanamme-dip (tryk på linket for at se opskriften)
  • 1 agurk

fremgangsmåde:  

  • Skær agurken i tynde skriver på langs. De skal være så tynde, at du man bue dem, men ikke så tynde at de går i stykker så ca. 1-2 mm.
  • Smør edanamme-dip på agurken.
  • Kom laks og bønnespire ovenpå dippen.
  • Rul dem sammen og sammen dem med en tandstik eller 1/2 træspyd.

Se – Nemt og hurtigt! 🙂

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: