Chiagrød med havtorn

De små  Chiafrø er jo sprængfyldte med omega-3 og protein, men de smager af absolut ingenting! Jeg har forsøgt mig med mange forskellige opskrifter med chiagrød – mindre imponeret! Alligevel forsøgte jeg mig endnu en gang. Denne gang lavede jeg en chiagrød på havtorn sause, serveret med vaniljeskyr, appelsin og hakkede mandler. Det var faktisk ikke dumt! ?

Ingredienser: 

  • 1 1/2 spk. Havtorn sause eller Sirup. Man kan lave sin egen, men lige nu er det ikke sæson for havtorn. Jeg brugte Thya havtorn sause.
  • 3 spk. chia frø
  • 1 dl. Mælk
  • 1 dl. Vanilje skyr
  • 1 appelsin
  • lidt mandler.

Bland havtorn sause, mælk og chiafrø sammen og rør rundt. Lad grøden stå i køleskabet natten over. Laver du grøden i et syltetøjsglas eller lignende, så kan du nemt tage grøden med på farten dagen efter, når du har toppet den med skyr, appelsin og mandler.

Nem og lækker morgenmad! ????

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: