Mango mousse

Jeg har en rygrad som en regnorm. Egentligt var min plan, at jeg sammen med resten af familien skulle spise mango mousse til dessert i aften, men jeg er jo på barsel og har haft hele dagen til at flirte med den her lille sag, og tilsidst gav jeg efter . . . Den er for lækker! Den behøver faktisk ikke at ‘pynte sig’ med chokolade, flødeskum eller andet. Den er nok i sig selv. ?

Ingredienser(til 4 personer): 

  • 2 modne mangoer
  • 1. Vaniljestang
  • 1/2 lime
  • saft fra en appelsin
  • 2 stk. husblas
  • 2 1/2 dl fløde

Fremgangsmåde: 

  • Skræl mangoen og skær den i skiver.
  • Kom husblasen i koldt vand.
  • Kog mangoen sammen med vaniljen fra vaniljestangen i ca. 15 minutter
  • Blendt mangoen.
  • Når husblasen er opblødt, så vrid vandet fra og kom appelsinsaften og husblasen og i en gryde ved svag varme. Rør i gryden indtil husblasen er opløst.
  • Kom husblasen og appelsinsaften hen til mangomassen.
  • Pisk fløden til flødeskum.
  • Når mangomassen er kølet ned så vend fløden i.
  • Anret moussen i små skåle.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: