Pesto af skvadderkål

For ca et år siden, solgte jeg min lille, slidte, men elskede kolonihave, fordi min søde kæreste og jeg i stedet købte os et skønt hus, i forbindelse med, at vi udvidende familien. I løbet af de år jeg havde kolonihaven bandede jeg skvadderkål langt væk, for deres ihærdighed over at forblive i min have. Jeg hev dem i arrigskab op gentagende gange, og smed dem væk. Nu er jeg blevet lidt klogere. . . Efter jeg havde hevet dem op, skulle jeg ikke have smidt den væk – jeg skulle have spist dem, ihvertfald her først på sæsonen, hvor bladene stadig er små og spæde! 🙂

Jeg er personligt ret vild med knækbrød med forskellige slags pestoer og tapenader på, som en lille snack midt på dagen og skvadderkplspesto er bestemt ikke dumt! Jeg har prøvet mig lidt frem, og er kommet frem til at denne opskrift virker ret godt for mig – og i skal ikke snydes for den! 🙂

ingredienser: 

  • 3 håndefulde skvadderkål(uden stilke)
  • 1 håndfuld mandler
  • 1/2 håndfuld revet parmesan
  • 2 fede hvidløg
  • 1 dl olivenolie(ca.) – hold igen med olien fra starten, hæld i indtil du får den konsistens du ønsker.
  • 1 halv citron
  • smag til med salt og peber.

Fremgangsmåde: 

Blend det hele. (Jeg har lige fået ny blender. Derfor de mange blendede opskrifter ?)

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: