Snickers kage (No-bake)

Egentlig plejer jeg ikke at hungre særligt efter snickers, peanuts eller peanutbutter, men imorges vågnede jeg med en voldsom hungren efter en lækker meget bestand snickerskage en veninde lavede til mig for et par år siden(og nej jeg er ikke gravid igen ;-)). Den famøse kage ejede jeg dog ingen opskrift på. Jeg ejede heller ingen tålmodig til at vente på, at hun ville vågne og have tid til at finde den til mig(vores søn vågner ofte ganske tidligt . . .) Så jeg skyndte mig ned til den købmand der ligger i vores lille landsby(den åbner allerede kl. 7.15, hvilket et perfekt!!) og købte rigelig med peanuts, peanutbutter og chokolade, så jeg kunne forsøge mig lidt frem. Resultatet af min snickerskage-iver blev ikke helt den kage jeg huskede – men faktisk er det blevet en helt vildt lækker(og nem!!) sag alligevel, – og helt perfekt til en stor kop kaffe!

Ingredienser til: 

 • 175 gram dadler
 • 100 gram peanuts (til bunden – herudover skal der også bruges peanuts til ovenpå kagen. Bestem selv mængden.)
 • 2 spk peanutbutter
 • 2 spk vand
 • 200 gram mørkt chokolade
 • Flagesalt

Fremgangsmåde: 

 • Blend dadler, peanutsbutter, vand og peanuts. Det gør ikke noget, at massen ikkke er blender helt fint.
 • Fordel massen i en springform, så dejen er ca. 1 cm tyk. Den springform jeg brugte var 22cm i diameter.
 • Sæt kagen på køl
 • smelt chokoladen over vandbad.
 • Smør alt chokoladen over kagen, så den er dækket af et tykt lag. Pynt med peanuts og flagesalt inden chokoladen afkøler.

Er du mere til små hapsere – så kan du sagtens forme massen til små kugler i stedet og dyppe dem i chokolade ??.

Click Here to Leave a Comment Below

Sara - 23. april 2018

De er virkelig lækre!

Reply
Leave a Reply: