Spicy suppe med gulerødder, sød kartoffel og ingefær

I igår fik vi suppe til aftensmad, og idag var jeg så heldig, at jeg også kan få en portion til frokost – blot lidt mere Spicy.

Igår skulle hele familien kunne spise suppen – inkl. min kærestes dejlige 8 årlige dreng, som altså foretrækker en lidt mildere version end mig. 😉

I får opskriften på den udgave jeg bedst kan lide 😉

Ingredienser(aftensmad til 4 personer): 

  • 700 gram gulerødder,
  • 300 gram sød kartoffel,
  • 4 cm ingefær,
  • 4 fede hvidløg,
  • 2 løg,
  • lidt olie
  • 7 dl. Hønse boullion
  • 1/4 l. fløde
  • chiliflager,
  • tørrede koriander,
  • salt og peber,
  • cremefraise,
  • friske koriander.

Fremgangsmåde:

  • Skær løg, søde kartofler, gulerødder, ingefær og hvidløg i mindre stykker, så det er klart til brug.
  • Kom lidt olie i gryden og stef løg, hvidløg og tørrede koriander indtil løgene bliver blanke.
  • Kom resten af grøntsagerne i gryden og tilsæt hønseboullion.
  • Lad suppen stå ved middelvarme i ca. 30 minutter.
  • Suppen blendes.
  • Kom fløde i.
  • Smag til med salt og peber samt chiliflager.
  • Server suppen med friske koriander og cremefraise.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: